Politica De Confidențialitate

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de SC BCZ MOTORS SRL sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale SC BCZ MOTORS SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa, CNP.

Optarea pentru abonarea la newsletterul Aquapel implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC BCZ MOTORS SRL.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual Aquapel.ro, informarea despre produsele si promotiile Aquapel.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de SC BCZ MOTORS SRL, realizarea de rapoarte statistice.

SC BCZ MOTORS S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de SC BCZ MOTORS SRL cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

SC BCZ MOTORS SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter SC BCZ MOTORS SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;
  • prin trimiterea unui email la adresa office@bcz-motors.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal, pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa office@bcz-motors.ro  prin care furnizeaza datele modificate.

Coșul meu

Nu există produse în coș.