Termeni Și Condiții

Prezentul magazin virtual www.aquapel.ro cuprinde orice fel de informatii ( texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri,  reclame), care constituie conținutul magazinului virtual www.aquapel.ro, proprietatea companiei SC BCZ Motors SRL. Orice preluare a conținutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul  de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si SC BCZ Motors SRL se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email office@bcz-motors.ro .

Ulterior prelucrarii comenzii de catre SC BCZ Motors SRL, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante,  conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007  privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Definitii ale prezentului document:

SC BCZ Motors SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.aquapel.ro ;

VANZATOR: SC BCZ Motors SRL cu sediul in municipiul Târgu Mureș, Calea Sighișoarei, nr. 18, judetul Mureș, cod postal 540552,  România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J26/1256/2016 si avand C.I.F.: RO 36521247, nr. telefon: 0744-847.874, denumita in continuare Aquapel.ro .

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.aquapel.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web apartinand SC BCZ Motors SRL care se afla la adresa www.aquapel.ro , prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre SC BCZ MOTORS SRL.

In magazinul virtual www.aquapel.ro sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse in functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun site-ul www.aquapel.ro .

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual www.aquapel.ro .

COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul “disponibil la comanda”vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 30 zile;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual www.aquapel.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti SC BCZ Motors SRL.

CLIENT NOU: Client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul virtual www.aquapel.ro pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre SC BCZ Motors SRL.

Orarul de functionare: 

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9-17.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email.

Odata lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanţă.

Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între SC BCZ Motors SRL, in calitate de vanzator şi un consumator – cumparator, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către SC BCZ Motors SRL, utilizand în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, tehnica de comunicaţie la distanţă cuprinsa in magazinul virtual;

Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.

Conținutul publicat in magazinul virtual www.aquapel.ro, are caracter orientativ si sunt  informatii despre produsele comercializate de acesta cât și alte date considerate de www.aquapel.ro ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

SC BCZ Motors SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori iar SC BCZ Motors SRL ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

La solicitarea si cu acordul consumatorului,  SC BCZ Motors SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Promotiile sunt valabile:

 • pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual;
 • in limitele stocurilor disponibile;

Produsele, preturile si informatiile cu privire  la disponibilitatea de stoc afisate intr-unul din magazinele virtuale SC BCZ Motors SRL , pot fi diferite.

Preturile produselor din magazinele fizice SC BCZ Motors SRL pot fi diferite fata de cele din magazinul online www.aquapel.ro .

SC BCZ Motors SRL nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

BCZ MOTORS SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul virtual www.aquapel.ro se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile SC BCZ Motors SRL, prin intermediul formularului de contact disponibil sau prin intermediul adresei de email office@bcz-motors.ro  si/sau telefonic la 0744-847.874 .

SC BCZ Motors SRL isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

Dreptul de proprietate intelectuala

Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei BCZ Motors SRL) sunt proprietatea SC BCZ Motors SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al  proprietarului.

Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nicio informatie conținuta de magazinul virtual www.aquapel.ro, fara acordul prealabil scris al titularului site-ului.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare a opiniilor pe site-ul www.aquapel.ro. Astfel, sectiunea OPINII a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii SC BCZ Motors SRL care le utilizeaza ca  ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul www.aquapel.ro :

 • Opiniile se posteaza pe site in maxim 3 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca sunt respectate recomandarile si sugestiile din aceasta sectiune;
 • Cand considerati ca o opinie incalca aceste recomandari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe office@bcz-motors.ro
 • Pe site vor fi publicate opiniile pertinente si sincere la adresa produselor;
 • In exprimarea opiniilor va rugam sa fiti cat mai specific (ce v-a placut, ce nu v-a placut cu privire la produsul respectiv, etc);
 • Puteti include in comentariu sugestii pentru ceilalti clienti, ca urmare a detinerii si folosirii produsului de catre dumneavoastra, lucru care sa-i ajute pe ceilalti clienti in a-si forma o opinie cu privire la produs;
 • Nu includeti in corpul comentariului datele dvs. de contact. Acestea se completeaza in campurile rezervate (ex: nume, prenume, email, telefon). Va rugam sa nu folositi date de contact false sau care nu va apartin;
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii care contin un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare;
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de email, date de contact, adresa fizica, etc);
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete;

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta.  De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.aquapel.ro . De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

Termeni remarketing

In paginile website-ului www.aquapel.ro , prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.

Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile SC BCZ Motors SRL pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.aquapel.ro .

In cazul in care vizitatorii site-ului www.aquapel.ro nu sunt de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor.

Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon.

In cazul in care vizitatorii site-ului www.aquapel.ro  nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre partenerii nostri de publicitate, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor folosind site-ul de aici.

Facturare si alte documente insotitoare ale coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate  de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Limitarea raspunderii

SC BCZ Motors SRL nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa,  de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet).

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

Acceptarea bunurilor

La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in comanda. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile la intrarea în posesia fizică a produsului. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.

Transferul de proprietate

In cazul platii prin OP sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii dupa confirmarea platii.

In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.

Forta majora  

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

Coșul meu

Nu există produse în coș.