Gospodărie

Spre deosebire de alte tratamente comerciale care se pot spăla într-o chestiune de ore, Aquapel formează o legătură chimică cu sticl1, care crește impermeabilitatea. Aquapel poate fi utilizat pe sticla plană pentru a păstra curățenia mai mult timp. De asemenea, utilizarea pe ușa de duș din sticlă ajută la înlăturarea și protecția împotriva urmelor de apă dură, și ajută la combaterea mucegaiului.

Automobil

Sunteți la volan, este o noapte ploioasă și nu vedeți în mod clar prin parbriz. Ce faceți? Desigur, porniți ștergătoarele autoturismului. Cu toate acestea, datorită intensității ploii, acesta nu vă ajută suficient de mult. Undeva în mintea dvs. vă gândiți că NU există un alt mod de a vă ajuta să vedeți mai bine, pe condiții ca acestea. Ei bine, există! Soluția este Aquapel.

Maritim

Testele au dovedit că Aquapel ajută la menținerea aspectului sticlei precum și îndepărtarea facilă a apei sărate. Căpitanii au observat o îmbunătățire în vizibilitate, iar membrii echipajelor folosesc Aquapel pentru a ajuta la menținerea sticlei curate, mai mult timp.

Municipalitate / Heavy Duty

Aquapel ajută la îmbunatățirea vederii pentru șoferii care petrec mult timp conducând în condiții meteorologice nefavorabile. Șoferii de camioane, precum și ofițerii de poliție care petrec multe ore pe drum pot acum conduce în condiții de siguranță deplină.

Te-ai convins de utilitatea Aquapel?

Cumpără acum!

Coșul meu

Nu există produse în coș.